Klub alumnov

Klub alumnov danes

Leta 2012 je Univerza prevzela delovanje Kluba alumnov pod svoje okrilje. Zavedamo se, da so uspešni alumni Univerze v Novi Gorici najboljši promotorji naših študijskih programov. Univerza alumnom stoji ob strani in jim nudi podporo ter informacije pri gradnji njihovih kariernih poti.

Član Kluba alumnov postane vsak, ki je zaključil dodiplomski ali podiplomski študijski program na Univerzi v Novi Gorici.

Delovanje v klubu je prostovoljno in popolnoma neobvezujoče, je pa prijetno in mnogokrat zelo koristno. Kdor si želi aktivnejšega sodelovanja, se lahko kadarkoli aktivno vključi v delovanje. Dobrodošel je čisto vsak diplomant Univerze v Novi Gorici.

Aktivnosti in vodila Kluba alumnov Univerze v Novi Gorici ostajajo enake. Klub alumnov ostaja pomembna vezna točka med diplomanti in Univerzo. Izvajamo različne aktivnosti za povečanje povezanosti Univerze z alumni in mreženja med alumni.

Alumne informiramo o dogajanju na Univerzi, fakultetah in visokima šolama. Alumni se po različnih poteh vračajo nazaj na Univerzo. Naj naštejemo le najpogostejše oblike sodelovanja; udeležujejo se letnih dogodkov na Univerzi, znanstvenih večerov, seminarjev, predavanj in delavnic na temo zaposlovanja, sodelujejo na okroglih mizah in pri promociji Univerze, udeležujejo se Alumni srečanj, ter še mnogo več.

Člani kluba alumnov
Možnosti sodelovanja po končanem študiju

Kontakt

Klub alumnov Univerze v Novi Gorici
Vipavska cesta 13, Rožna Dolina
SI-5000 Nova Gorica

Nives Štefančič
T: 051 336 770
E: alumni.klub@ung.si