Karierni center

Aktualne objave

Ne spreglejte: Program HR Starter – karierna priložnost za mlade

Kadrovska agencija Manpower Slovenija v partnerstvu z organizacijo HR World, organizira program HR STARTER, ki je namenjem študentom, mladim diplomantom in magistrom in katerega cilj je dvigniti znanje in veščine mladih iz različnih fakultet po državi ter jih opolnomočiti za kariero na področju upravljanja s človeškimi viri.

Program HR STARTER se bo odvil v marcu in aprilu letošnjega leta, v 6-ih izobraževalnih dneh in 3 skupnih srečanjih, s prisotnostjo več kot 40-ih kadrovskih strokovnjakov iz Slovenije in drugih držav, ki bodo vnesli v program praktična znanja iz različnih področij človeških virov. Program bo zaradi trenutnih razmer realiziran digitalno, poleg spletnih predavanj in mentorstva pa smo za izbrane mlade talente pripravili zelo zanimivo učno pot z različnimi izobraževalnimi vsebinami. V skupno 2 mesecih bodo študentje sodelovali tudi na skupinskih delavnicah, kar bo okrepilo njihove veščine dela v timu. Program bo potekal v angleškem jeziku.
Projekt se izvaja v več državah v regiji (Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Makedonija) in ga je do sedaj uspešno zaključilo že več kot 150 mladih talentov. Dobra novica je, da jih je večina svojo karierno pot nadaljevala v oddelkih upravljanja s človeškimi viri ter dobila svojo prvo prakso ali službo že kmalu po koncu projekta. Največkrat kar v podjetjih predavateljev ali sponzorjev programa. V preteklih letih so na projektu sodelovali predavatelji iz največjih podjetij v regiji, ki so z mladimi delili svoje bogate izkušnje in znanja s področja (Microsoft, Coca-Cola, VIP Mobile, Air Serbia, Direct Media, NLB, Phillip Morris, Erste Bank, JTI).
HR Starter je brezplačen program za mlade univerzitetne diplomante in magistre ter študente zadnjih letnikov dodiplomskega in magistrskega študija, ki so visoko motivirani za začetek svoje kariere na področju upravljanja s človeškimi viri. Registracija na program HR Starter je odprta za 22 udeležencev iz Slovenije, do 28. 02. 2021.

Več o programu in prijavi

PPT predstavitev programa