Alumni srečanje vseh fakultet in šol Univerze v Novi Gorici

Datum objave: 24. 10. 2013
Novice

Alumni srečanje vseh fakultet in šol Univerze v Novi Gorici je v letošnjem letu potekalo v petek, 18. oktobra 2013, z njim pa smo uspešno zaključili dogajanje letošnjega Tedna UNG.

Srečanje je v tovrstni obliki delovanja potekalo že drugič, na njem pa se je zbralo okrog 70 bivših študentov in njihovih mentorjev. Poglavitni namen druženja predstavlja ohranjanje stikov med alumni, mentorji in vodstvom univerze.

Srečanje je potekalo na dvorcu Zemono pri Vipavi. Udeležence sta najprej pozdravila organizatorka srečanja, Nives Štefančič in prorektor za izobraževanje, prof. dr. Mladen Franko. Sledila je predstavitev Pisarne za prenos tehnologij, ki je s svojim delovanjem začela v letošnjem letu. Vodja pisarne Uroš Ferjančič je prisotnim predstavil možnosti sodelovanja univerze s podjetij. Večer se je odvijal ob sproščenih pogovorih s kolegi iz študijskih let, k temu pa sta pripomogla tudi dobra hrana in vina Turistične kmetije Arkade ter degustacija univerzitetnih vin. Večer je z glasbo popestril Igor Hodak.

Večer smo zaključili v želji, da se prihodnje leto zberemo še v večjem številu.

Priponke

Kontakt

Andreja Leban
Stiki z javnostmi
T: 05 3315 397
E: andreja.leban@ung.si

Druženje alumnov Univerze v Novi Gorici. Foto: Miha Godec.
Predstavitev pisarne za prenos tehnologij, Uroš Ferjančič. Foto: Miha Godec
Druženje alumnov Univerze v Novi Gorici. Foto: Miha Godec.
Druženje alumnov Univerze v Novi Gorici. Foto: Miha Godec.
Alumne je pozdravil prof. dr. Mladen Franko, prorektor za izobraževanje. Foto: Miha Godec.