Sprejem ajdovskih rokometašic

Datum objave: 18. 12. 2013
Novice

Rektor Univerze v Novi Gorici, prof. dr. Danilo Zavrtanik ter prorektorja prof. dr. Mladen Franko in prof. dr. Gvido Bratina so v četrtek, 12. decembra 2013 v dvorcu Lanthieri v Vipavi, sprejeli igralke Ženskega rokometnega kluba Mlinotest Ajdovščina.

Sprejem ajdovskih rokometašic

Sprejema so se poleg članske ekipe rokometašič in trenerja Branka Lebana, udeležile tudi mladinke, predsednik kluba g. Ivan Vodopivec, predsednik uprave Mlinotesta g. David Nabergoj ter ostali člani vodstva kluba.

Trenutno je ekipa ŽRK Mlinotest Ajdovščina na 6. mestu lestvice 1. A državne rokometne lige za ženske z 11 točkami in polovičnim izkupičkom (5 zmag, 1 neodločen rezultat, 5 porazov). Do zimskega premora rokometašice čaka še ena domača tekma.

Rektor je rokometašicam čestital za uspeh, ki so ga dosegle. Ob tem je dodal, da ta rezultat kaže na to, da v Ženskem rokometnem klubu Mlinotest Ajdovščina delajo z veseljem in srcem. Ob koncu jim je zaželel še veliko uspehov na športnih prizoriščih.

Predsednik rokometnega kluba ter predsednik uprave Mlinotesta sta se zahvalila za vso podporo, ki jo Univerza namenja klubu.

Andreja Leban, Stiki z javnostmi