Univerza v Novi Gorici se bo predstavila na sejmu izobraževanja in poklicev

15. januar 2014

Obiščite nas na našem razstavnem prostoru na letošnjem največjem sejmu izobraževanja in poklicev, na Informativi ’14.

Prireditev bo potekala 24. in 25. januarja 2014 od 9. do 18. ure na Gospodarskem razstavišču. Ponujala bo pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji ter v tujini.

Univerza v Novi Gorici se bo predstavila s študijskimi programi prve, druge in tretje stopnje. Predstavile se bodo Fakulteta za znanosti o okolju, Poslovno-tehniška fakulteta, Fakulteta za aplikativno naravoslovje, Fakulteta za humanistiko, Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo, Visoka šola za umetnost in Fakulteta za podiplomski študij. Vsi, ki še izbirate svoj študij, ste lepo vabljeni na naš razstavni prostor, kjer vam bomo posredovali vse potrebne informacije o študiju na Univerzi v Novi Gorici. Izkušnje boste lahko izmenjali tudi z našimi študenti ali se s predstavniki kariernega centra pogovorili o možnostih zaposlitve.

Na našem predstavitvenem prostoru vam bomo študenti in zaposleni predstavili študijske programe, način študija in njegove posebnosti, možnosti bivanja, študentske izmenjave, pogoje študija za študente športnike ter vse ostale s študijem povezane dejavnosti in aktivnosti. Predstavitev bomo popestrili z eksperimenti in nekaterimi utrinki iz praktičnega dela. Tako vam bomo prikazali sistem za pridobivanje vodika, delavnico animacije, preizkus senzoričnih sposobnosti itd.

Pričakujemo vas na razstavnem prostoru v kupoli A, na desni strani tik ob glavnem vhodu.

Za vas smo pripravili tudi zanimivo predstavitev študijskih in raziskovalnih izzivov, s katerimi se soočajo naši študenti. Predstavitev bo potekala v petek, 24. januarja 2014 med 12.30 in 13.30 uro na Informativinem forumu.

Vabljeni na Informativo 2014!

Uradna spletna stran prireditve: INFORMATIVA ’14 “

Dodatne informacije

Andreja Leban
Stiki z javnostmi
T: 05 3315 397
E: andreja.leban@ung.si

Foto: Tina Smrekar
Foto: Vida Habjanič
Foto: Vida Habjanic
Foto: Tina Smrekar
Foto: Tina Smrekar
Foto: Vida Habjanič