Razpisani natečaji

Datum objave: 8. 5. 2014
Karierni center

Objavljamo nekaj razpisanih aktualnih natečajev.

Foto natečaj "V barvah Evrope"

Sodelujte na novem Erasmus+ foto natečaju, ki se tokrat osredotoča na »Barve Evrope«.
Ustvarite fotografije, ki izpostavljajo barvi Evrope - modro in rumeno in se potegujete za Amazon darilni bon v višini 175 €!
Svoje kreativne fotografije lahko preko spleta oddate do 3. 6. 2014.

Foto natečaj "Ljudje z naravo, narava za ljudi"

Revija Ona in Onaplus z Zavodom RS za varstvo narave razpisujeta fotonatečaj, ki poteka v sklopu projekta LIFE SI Natura 2000 Upravljanje.
Slogan natečaja je Ljudje z naravo, narava za ljudi. Vsak avtor lahko sodeluje z do tremi digitalnimi fotografijami, posnetimi v Sloveniji. Rok za oddajo je torek, 20. maj 2014 rezultati bodo objavljeni 2. septembra 2014. Zmagovalna fotografija bo nagrajena s 500 evri, deseterica najboljših pa bo razstavljena v avli Dela.
Pravila in pogoji so objavljeni na spletni strani Dela.

Natečaj popotniškega pisanja 2014

Organizacija World Nomads vabi študente in neprofesionalne pisatelje katerekoli narodnosti (vendar z odlično spretnostjo pisanja v angleškem jeziku), da se prijavijo na natečaj popotniškega pisanja.
Trije najboljši pisatelji bodo prejeli desetdnevno potovanje po Evropi. Udeležili se bodo tudi dvodnevne delavnice v Berlinu, nato pa sami potovali na različne destinacije in dokumentirali svojo pot. Poleg potovanja se bodo zmagovalci udeležili tudi tečaja popotniškega pisanja s tromesečnim neomejenim dostopom do tečaja.
Rok za prijavo je 15. maj 2014!
Več informacij je na voljo na spletni strani.

Fotografski natečaj “Jobs for Europe – Europe for Jobs”

Evropska skupina socialistov pri Odboru regij je razpisala letno fotografski natečaj na temo “Jobs for Europe – Europe for Jobs”. Amaterski fotografi, stari več kot 18 let iz katerekoli izmed 28 držav članic EU, lahko pošljejo svoje fotografije, ki prikazujejo, kaj lahko pričakujejo od EU na področjih dela in ustvarjanja zaposlitev.
Dovoljen je en prispevek na udeleženca. Zmagovalci v štirih kategorijah bodo nagrajeni z nagradami, ki vključujejo izlet za dve osebi v Bruselj, kjer se bosta lahko udeležili podelitve nagrad in fotografsko/elektronsko opremo.
Rok za prijavo je 30. junij 2014!

Več informacij na spletni strani.