Razpis za 45. Krkine nagrade

Datum objave: 26. 1. 2015
Karierni center

Študente dodiplomskih, podiplomskih in doktorskih študijskih programov vabimo, da se prijavite na razpis za 45. Krkine nagrade.

K sodelovanju vabimo vse, ki ste oziroma boste svoje raziskovalne naloge z znanstvenih področij, povezanih z razvojem, proizvodnjo, vrednotenjem in kontrolo ter trženjem farmacevtskih surovin in izdelkov, končali v obdobju od 1. julija 2014 do 30. junija 2015 ter jih prijavili in poslali na Krkin naslov do 6. julija 2015.

Z vidika raziskovalne odličnosti in uporabnosti v generični farmacevtski industriji ter v skladu s Krkino razvojno-raziskovalno usmeritvijo bo Svet Sklada Krkinih nagrad izbral najboljše naloge, ki bodo nagrajene s Krkino nagrado ali s Krkino nagrado za posebne dosežke. Med prijavljenimi nalogami bodo izbrali in nagradili do 30 nalog v kategoriji raziskovalnih nalog študentov dodiplomskega, magistrskega in doktorskega študija. Avtorjem do petih nalog, ki bodo najbolj drzne, odmevne in kakovostne in hkrati tudi najbolj uporabne v generični farmacevtski industriji, bodo podelili Krkine nagrade za posebne dosežke.

Nagrajenci boste o podelitvi Krkinih nagrad obveščeni septembra 2015.

Več informacij na spletni strani.