Razpis za nove strokovne sodelavce v lekarnah in specializiranih trgovinah

Datum objave: 19. 8. 2015
Karierni center

Podjetje Zdrav dih d.o.o. išče nove strokovne sodelavce za pospeševanje prodaje v lekarnah in specializiranih trgovinah.

Zdrav dih d.o.o. (Breathinglabs.com) je slovensko podjetje, ki prodaja dihalne igre - to so igre, s katerimi otroci trenirajo dihanje in se ob tem tudi zabavajo ( www.breathing-games.com ). Ta slovenski izdelek je kmalu pritegnil interes svetovnih univerz, bolnic in strokovnih organizacij. Junija 2015 je podjetje Zdrav dih d.o.o. podpisalo pogodbo tudi s podjetjem Apple iz Združenih Držav Amerike in s tem pridobili naziv Apple licenced manufacturer, produkt pa se sedaj prodaja že v mnogih lekarnah kot tudi seveda v Apple trgovinah. Podjetje je prav tako razvilo serijo aplikacij za odrasle - za povečanje koncentracije, zmanjšanje stresa in povečanje storilnosti. Te aplikacije so bile pozitivno sprejete s strani svetovne psihiatrične javnosti in objavljene v več strokovnih zbornikih in znanstvenih revijah.

Termin naslednjega strokovnega seminarja: sreda, 16. 9. 2015 ob 17.15 v sejni sobi na naslovu Tehnološki Park 19, Ljubljana.

Več informacij na spletni strani.