Univerza v Novi Gorici prejela nacionalno priznanje Jabolko kakovosti 2016

Datum objave: 8. 12. 2016
Novice

7. decembra je Center RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) v Hotelu Union v Ljubljani organiziral slovesno podelitev nacionalnih priznanj Jabolka kakovosti 2016 za najboljše zaključene projekte v evropskih programih izobraževanja in usposabljanja.

Univerza v Novi Gorici prejela nacionalno priznanje Jabolko kakovosti 2016

V kategoriji Slovenski štipendijski sklad EGP in NFM je 1. mesto prejela Univerza v Novi Gorici za projekt “Norveški mehanizem in Univerza v Novi Gorici”.

Projekt temelji na odlično organizirani in izvedeni mobilnosti v okviru skupnega študijskega programa EMMIR (evropske migracije in interkulturni odnosi) v okviru Fakultete za humanistike ter znanstvenega in raziskovalnega sodelovanja na področju pridelave in predelave sadja za proizvodnjo nizkoalkoholnih pijač v okviru Centra za raziskave vina in Visoke šole za vinogradništvo in vinarstvo.

Nagrade je najboljšim podelila ministrica za izobraževanje, znanost in šport, dr. Maja Makovec Brenčič, ki je izpostavila pomen internacionalizacije v povezavi s kakovostjo.

Iskrene četitke!

Andreja Leban, Stiki z javnostmi

Prof. dr. Marina Lukšič Hacin (levo), prof. dr. Branka Mozetič Vodopivec (v sredini) in Sabina Zelinšček (desno).