Strokovni sodelavec s področja digitalnih oziroma medijskih umetnosti in praks oziroma novih medijev, intermedijskih umetnosti ali sodobnih umetniških praks

Datum objave: 27. 3. 2019
Zaposlitev zunanji

Univerza v Novi Gorici objavlja delovno mesto strokovnega sodelavca (m/ž) s področja digitalnih oziroma medijskih umetnosti in praks, oziroma novih medijev, intermedijskih umetnosti, ali sodobnih umetniških praks.
Rok za prijavo do: 17. 4. 2019

Od kandidatov pričakujemo: * da imajo univerzitetno izobrazbo ali magisterij II. bol. stopnje, * samostojnost, prilagodljivost za delo v skupini, natančnost in zanesljivost pri delu, * znanje angleškega jezika najmanj na stopnji B1, * poznavanje operacijskih sistemov, * dve leti delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delovnih mestih.

Izbrani kandidat/kandidatka bo neposredno vključen/a v Interreg projekt DIVA, ki se izvaja na Akademiji umetnosti Univerze v Novi Gorici v Gorici (Italija) in Rožni dolini (Nova Gorica).

Namen projekta DIVA je vzpostavitev inovacijskega okolja s povezavo kreativnega sektorja in gospodarstva in tako na področju digitalne transformacje ustvarjati tehnologije za pametne skupnosti v katerih nastajajo in se razvijajo MSP, ki s svojo inovativnostjo uspešno nastopajo na globalnem trgu.

Glavne naloge izbranega kandidata/ke bodo: * razvoj in uporaba priročnikov za podporo čezmejnih aktivnosti vzajemnega plemenitenja med kreativnimi industrijami in srednjimi in malimi podjetji, * razvoj kapacitet za čezmejno povezavo kreativnega sektorja s srednijmi in malimi podjetji, * vzpostavitev lokalnih mrež izvajalcev, * vzpostavitev platform (programskih skupin) za vzpodbujanje sodelovanja med kreativnim sektorjem in srednjimi in malimi podjetji, * vzpostavitev in izvedba programov za dvigovanje pripravljenosti otrok, mladine, študentov in ostalih.

Prijavi morajo kandidati/kandidatke priložiti: * življenjepis, * dokazila o izobrazbi, * imena in kontaktne podatke dveh oseb, ki lahko podajo mnenje o kandidatovih osebnih in strokovnih kvalifikacijah.

Predviden nastop dela 1.5.2019, zaposlitev polni delovni čas za obdobje do konca trajanja projekta, predvidoma 34 mesecev.

Pisne prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev naj kandidati/kandidatke v elektronski obliki pošljejo na naslov: Univerza v Novi Gorici, Vipavska cesta 13, 5000 Nova Gorica. tea.stibilj.nemec@ung.si

Prijava naj bo oblikovno ena sama priponka v PDF formatu.

Priponke

Kontakt

Tea Stibilj Nemec
telefon: 05 620 58 22
e-pošta: tea.stibilj.nemec@ung.si