Srečanje s pedagogi iz srednjih šol

Datum objave: 11. 11. 2010
Dogodki

Univerza v Novi Gorici pripravlja srečanje s pedagogi iz srednjih šol, ki bo v sredo, 24. novembra 2010 ob 10.30 uri v amfiteatru v prostorih Univerze v Novi Gorici v Ajdovščini, Vipavska 11c.

Predstavili bomo našo institucijo in pokazali laboratorije, v katere lahko povabimo tudi dijake v okviru ekskurzij, naravoslovnih dni in podobnih aktivnosti. Predstavili bomo kratka zanimiva predavanja, ki jih prav tako lahko ponudimo dijakom. Posredovali bomo informacijo o projektu za nadarjene dijake, ki jim omogoča sodelovanje pri atraktivnih projektih z vrhunsko opremo v naših laboratorijih, v sodelovanju s sinhrotronom iz Trsta in uspešnimi podjetji. Diskusijo bomo nadaljevali na neformalnem delu ob pogostitvi.

Glede na program bo srečanje primerno predvsem za ravnatelje in profesorje naravoslovnih ter tehniških predmetov, zanimivo pa bo zagotovo tudi za ostale pedagoške in svetovalne profile. Zaradi lažje organizacije prosimo, da nam zainteresirani najavijo udeležbo na naslov lucija.vidrih@ung.si do 19. novembra 2010.

Kontakt

Andreja Leban
Stiki z javnostmi
T: 05 3315 397
E: andreja.leban@ung.si