Fakulteta za podiplomski študij

8. MAR
2017
V okviru prireditve Paris Agricultural Show je med 28. februarjem in 1. marcem 2017 v Parizu potekalo tekmovanje študentov vinogradništva in vinarstva v senzorični oceni in poznavanju francoskih vin.
7. MAR
2017
V ponedeljek, 6. marca 2017, je Goriško regijo obiskala Vlada Republike Slovenije.
7. FEB
2017
Danes je Univerzo v Novi Gorici v Univerzitetnem središču v Ajdovščini obiskal direktor Mednarodne visoke šole za napredne študije – SISSA (ang. International School for Advanced Studies) prof. dr. Stefano Ruffo.
5. JAN
2017
Pregled desetih najodmevnejših člankov, ki so jih sodelavci Univerze v Novi Gorici objavili v revijah z največjim faktorjem vpliva.
16. DEC
2016
Danes sta rektor Univerze v Novi Gorici prof. dr. Danilo Zavrtanik in župan Občine Vipave mag. Ivan Princes podpisala dogovor o načinu uporabe prostorov dvorca Lanthieri. S podpisom dogovora je Univerze v Novi Gorici prevzela v upravljanje celoten dvorec Lanthieri.
16. DEC
2016
V petek, 16. decembra, sta Univerza v Novi Gorici (UNG) in Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano (NLZOH) podpisala sporazum o sodelovanju na raziskovalno znanstvenem, razvojnem in pedagoškem področju.
15. DEC
2016
V sredo, 14. decembra, smo na Univerzi Novi Gorici gostili delegacijo Severno-kavkaške zvezne univerze iz Stavropola.
8. DEC
2016
7. decembra je Center RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) v Hotelu Union v Ljubljani organiziral slovesno podelitev nacionalnih priznanj Jabolka kakovosti 2016 za najboljše zaključene projekte v evropskih programih izobraževanja in usposabljanja.
7. DEC
2016
V torek, 6. decembra 2016, je v dvorcu Lanthieri v Vipavi potekala slovesna podelitev diplom, magistrskih diplom in promocija doktorjev znanosti Univerze v Novi Gorici.
29. NOV
2016
V ponedeljek, 28. novembra 2016, sta prof. dr. Danilo Zavrtanik, predsednik uprave Fundacije Univerze v Novi Gorici in Mladen Mirko Tepuš, mag. znan., MBA, direktor podjetja Erste Card d.o.o.., nosilec franšize in izdajatelj kreditnih kartic Diners Club podpisala pogodbo o partnerstvu. Skupaj bosta izdala in tržila partnerske kartice z odloženim plačilom Diners Club – Fundacija Univerze v Novi Gorici.