Pisarna za prenos tehnologij

Pisarna za prenos tehnologij pospešeno išče tržne rešitve, s kombinacijo raziskav in poslovnega znanja omogoča boljše življenje.

Pisarna za prenos tehnologij nudi podporo pri prenosu tehnologij in uporabi univerzitetnih zmogljivosti v industrijskih raziskavah in aplikacijah. Znanje, storitve, patente in izdelke smo pripravljeni ponuditi poslovnim partnerjem v odkup ali s potencialnimi partnerji poiskati možnosti za sodelovanje. Beri naprej

Za podjetja

Podjetjem ponujamo inovativno znanje, storitve, laboratorijske kapacitete in patente. Ponujamo tako obstoječe rešitve kot možnosti iskanja novih, lastnih rešitev. Skupni nastop na razpisih nam/vam omogočajo večjo možnost za črpanje razvojnih sredstev.
Ponudba za podjetja

Za študente in raziskovalce

Ste študent, raziskovalec in imate zanimivo idejo, ki jo želite ponuditi trgu? Ali ste ustvarili izum in imate stike z industrijskimi partnerji ter želite izvedeti več o intelektualni lastnini (patentih, licencah,..) in možnih sporazumih (raziskave, zaupnost,...). Morda bi želeli sodelovati pri projektih.
Informacije za študente in raziskovalce

Referenčni projekti

Štore Steel d.o.o. – simulacija proizvodnje jekla (Laboratorij za večfazne procese)

Simulacije proizvodnje jekla omogočajo optimiranje tehnologije ulivanja in podjetju Štore Steel d.o.o. konkurenčno izdelavo vzmetnih jekel vrhunske kvalitete, ki se uporabljajo v vozilih Ferrarri, Bentley, Mercedes in Rolls Royce.


Electrolux Italia s.p.a. – čiščenje vode iz gospodinjskih aparatov (Laboratorij za raziskave v okolju)

Fotokatalize za čiščenje odpadne vode iz gospodinjskih aparatov. Kompaktni fotoreaktor, ki bo lahko vgrajen v pralni stroj.

Seznam referenčnih projektov

Kontakt

Pisarna za prenos tehnologij

Vipavska 13
Rožna Dolina
SI-5000 Nova Gorica

Aljaž Rener
ilo@ung.si

T: 05 3315 251

Partnerske institucije