Fakulteta za humanistiko

Obisk varuhinje gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija

Vabimo vas na srečanje z varuhinjo pravic gledalcev in poslušalcev Ilinko Todorovski z Raditelevizije Slovenija, ki bo v četrtek, 31. 5. ob 10.00 v predavalnici P5 na Fakulteti za humanistiko Univerze v Novi Gorici, Vipavska 13, Rožna Dolina. Ilinki Todorovski se bo na pogovoru pridružil še Anže Tomić, spletni urednik na Valu 202, avtor oddaje Odbita do bita in navdušenec nad podkasti. Pogovor bo trajal predvidoma eno uro.

Z RTV Slovenija smo na Fakulteti za humanistiko dobili sporočilo in povabilo v zvezi z njihovim obiskom Nove Gorice 31. 5. ter pogovorom v Goriški knjižnici Franceta Bevka ob 17.00, kjer bodo poleg gospe Ilinke Todorovski, sodelovali tudi dopisnica Televizije Slovenija Mojca Dumančič, dopisnik Radia Slovenija Valter Pregelj in direktorica Televizije Slovenija Ljerka Bizilj.

Srečanje z varuhinjo pravic gledalcev na Univerzi v Novi Gorici v Rožni Dolini in poslušalcev je posebej zanimivo za tiste študente, ki se ukvarjate s študentsko revijo Artepakt, pa tudi za vse, ki medije spremljate.

https://www.rtvslo.si/sporocila-za-javnost/rtv-slovenija-na-obisku-v-novi-gorici/454857

Vljudno vabljeni torej vsi, ki vas medijsko komuniciranje zanima.