Namenite del dohodnine Fundaciji Univerze v Novi Gorici

Datum objave: 29. 11. 2018
Novice

Obveščamo vas, da med ustanove, ki so upravičene do donacij iz dohodnine sodi tudi Fundacija Univerze v Novi Gorici, katere namen je zagotavljanje denarne in druge podpore delovanju in nadaljnjemu razvoju raziskovalne in izobraževalne dejavnosti Univerze v Novi Gorici.

Fundacija Univerze v Novi Gorici zagotavlja izpolnjevanje namenov zlasti z izvajanjem naslednjih dejavnosti: * organiziranje in zbiranje ustanovitvenih vlog, donacij, dotacij, subvencij in drugih denarnih in nedenarnih sredstev za uresničevanje namena Fundacije, * dodeljevanje denarnih sredstev v obliki grantov, štipendij, subvencij, naložb v izgradnjo prostorov in infrastrukture, povračil stroškov ter v drugih oblikah za namene, določene s programom Fundacije, * promocijo raziskovalne ter izobraževalne dejavnosti.

Če zelite 0,5% od vaše že pobrane dohodnine za leto 2018 in naslednja leta nameniti Fundaciji Univerze v Novi Gorici vam priloženo pošiljamo vzorec že izpolnjene zahteve Finančne uprave RS, za namenitev dela dohodnine za donacijo, ki ga morate dopolniti še z vašimi osebnimi podatki. 



Izpolnjen obrazec lahko pošljete v lastni režiji na pristojni Finančno urad do 31. decembra 2018 ali pa ga osebno prinesete Andreji Leban (Univerza v Novi Gorici, dvorec Lanthieri, Glavni trg 8, Vipava, pisarna 37) do 21. decembra 2018 in ga bomo mi poslali pristojnemu Finančnemu uradu.

Prosimo vas, da o možnosti donacije Fundaciji Univerze v Novi Gorici obvestite tudi vaše sorodnike, prijatelje in znance. 



Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujemo!

Več informacij o Fundaciji Univerze v Novi Gorici: "https://fung.si/"

Spletni obrazec za namenitev dela dohodnine Fundaciji Univerze v Novi Gorici: "https://fung.si/doniranje/#dohodnina"

Kontakt

Andreja Leban
Stiki z javnostmi
T: 05 62 05 827
E: andreja.leban@ung.si