Univerza v Novi Gorici se bo predstavila na sejmu izobraževanja in poklicev

Datum objave: 11. 1. 2019
Dogodki

Obiščite nas na našem razstavnem prostoru na letošnjem največjem sejmu izobraževanja in poklicev, na 11. Informativi 2019.

Univerza v Novi Gorici se bo predstavila na sejmu izobraževanja in poklicev

Petek in sobota, 25. in 26. januar 2019 od 9. do 18. ure - Gospodarsko razstavišče, Ljubljana.

Univerza v Novi Gorici se bo predstavila s študijskimi programi prve, druge in tretje stopnje. Predstavile se bodo Fakulteta za znanosti o okolju, Poslovno-tehniška fakulteta, Fakulteta za naravoslovje, Fakulteta za humanistiko, Visoka šola za vinogradništvo in vinarstvo, Akademija umetnosti in Fakulteta za podiplomski študij. Vsi, ki še izbirate svoj študij, ste lepo vabljeni na naš razstavni prostor, kjer vam bomo posredovali informacije o študiju na Univerzi v Novi Gorici. Izkušnje boste lahko izmenjali tudi z našimi študenti ali se s predstavniki kariernega centra pogovorili o možnostih zaposlitve.

Na našem predstavitvenem prostoru vam bomo študenti in zaposleni predstavili študijske programe, način študija in njegove posebnosti, možnosti bivanja, študentske izmenjave, prilagojene oblike študija za študente športnike ter vse ostale s študijem povezane dejavnosti. Predstavitev bomo popestrili s poskusi in utrinki iz praktičnega dela. S študenti Okolja se boste lahko preskusili v poznavanju tujerodnih invazivnih rastlin in živali ali pa bentoških nevretenčarjih, študenti Fizike in astrofizike vam bodo razložili delovanje Newtonove zibelke in plazemske krogle ter pokazali delovanje različnih fizikalnih igrač, študenti Vinogradništva in vinarstva vas bodo popeljali v svet prijetnih vonjav in vas povabili k izzivu v preizkušanju vaših senzoričnih sposobnosti, medtem ko vam bodo študenti Akademije umetnosti pripravili delavnico animacije. Študentje Fakultete za humanistiko bodo predstavili eksperimente, s katerimi preučujemo usvajanje števil in rabo pridevnikov.

Pričakujemo vas na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, v dvorani A2.

Vabljeni na Informativo 2019!

Uradna spletna stran prireditve: "11. INFORMATIVA"

Kontakt

Andreja Leban
Stiki z javnostmi
T: 05 62 05 827
E: andreja.leban@ung.si