Transformacija izobraževalnega procesa v dobi digitalizacije

Datum objave: 19. 4. 2019
Dogodki

Vabimo vas na nacionalno konferenco na področju kakovosti v visokem šolstvu v organizaciji Rektorske konference Republike Slovenije z naslovom Transformacija izobraževalnega procesa v dobi digitalizacije, ki bo potekala 23. maja 2019 na Univerzi v Novi Gorici v dvorcu Lanthieri v Vipavi.

Letošnja Rektorska konferenca Republike Slovenije odgovarja na usmeritve Pariškega sporočila in naslavlja prav vprašanje transformacije izobraževalnega procesa v dobi digitalizacije.
Vprašanje predrugačenja vzgojno-izobraževalnega procesa bo v uvodnem govoru, ki mu bo sledila diskusija, naslovil dr. Dominic Orr s predstavitvijo študije o tem, kakšne bodo značilnosti visokošolskega prostora v letu 2030.
V nadaljevanju bo potekal pogovor med prof. dr. Janezom Vogrincem in mag. Mitjo Jermolom, ki bosta soočila tehnologijo in človeka ter poskusila umestiti meje tehnološke podpore v prostor učenj.
V popoldanskem delu Rektorske konference bodo potekale štiri delavnice. Odprli bomo vprašanja razvoja in uporabe IKT orodij v učenju in poučevanju, motiviranja študentov v »spremenjenem« univerzitetnem okolju, odprtih izobraževalnih virov in dostopanja do znanja z uporabo inovativne tehnologije.

Program konference: https://bit.ly/2UNDCiv

Na konferenco se je potrebno prijaviti, saj je število mest omejeno. Rok prijave: 15. maj 2019

Spletna prijavnica: https://bit.ly/2UNDCiv

Veselimo se izmenjave stališč in pogledov na razvoj visokošolskega izobraževanja.

Vljudno vabljeni!

Priponke

Kontakt

Andreja Leban
Stiki z javnostmi
T: 05 620 58 27
E: andreja.leban@ung.si