Samostojni strokovni sodelavec s področja odprtega izobraževanja (m/ž)

Datum objave: 1. 7. 2020
Zaposlitev zunanji

Univerza v Novi Gorici objavlja prosto delovno mesto samostojnega strokovnega sodelavca s področja odprtega izobraževanja.
Rok za prijavo: 17. 8. 2020

K sodelovanju vabimo kandidate, ki jih zanima možnost sodelovanja v dinamičnem pedagoškem in raziskovalnem okolju z izrazito vpetostjo v mednarodni akademski prostor.

Delo se bo izvajalo v okviru Poslovno-tehniške fakultete na Univerzi v Novi Gorici. Fakulteta vpeljuje in izvaja sodobne metode študija z velikim poudarkom na projektnem delu in na e-učenju. Z novim mednarodnim magistrskim študijskim programom Načrtovanje in vodenje odprtega izobraževanja se bodo omenjene aktivnosti dodatno razširile, zato razpisujemo delovno mesto strokovnega sodelavca, ki bo opravljal strokovna, tehnična in organizacijska dela pri pridobivanju, koordiniranju in izvajanju projektov s področja odprtega izobraževanja ter nudil strokovno pomoč pedagoškemu osebju in študentom fakultete.

Pogoji za prijavo: * najmanj dve leti izkušenj z organiziranjem in delom na področju e-učenja, * zaključena 2. bolonjska stopnja ali univerzitetna izobrazba pred uvedbo bolonjskih programov, * samostojnost, prilagodljivost za delo v skupini, natančnost in zanesljivost pri delu, * poznavanje področja odprtega izobraževanja, * znanje angleškega jezika najmanj na stopnji C1.

Predviden začetek dela je 1. 10. 2020. Delovno razmerje bomo sklenili za polni delovni čas.

Obvezne priloge k prijavi: * življenjepis z opisom dosedanjega dela s poudarkom na izkušnjah na področju e-učenja, * dokazila o izobrazbi, * motivacijsko pismo, * kontaktni podatki za pridobitev priporočil.

Prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev sprejemamo v e-obliki do 17. 8. 2020 na e-naslov tea.stibilj.nemec@ung.si. Prijava naj bo poslana kot ena sama PDF priponka k e-sporočilu.

Priponke

Kontakt

Tea Stibilj Nemec
telefon: 05 6205 822
e-pošta: tea.stibilj.nemec@ung.si