Podoktorski sodelavec s področja kemije/fizike trdnega stanja (m/ž)

Datum objave: 2. 9. 2021
Zaposlitev zunanji

Univerza v Novi Gorici objavlja prosto delovno mesto podoktorskega sodelavca s področja kemije/fizike trdnega stanja.
Rok za prijavo: 16. 9. 2021

K sodelovanju vabimo kandidate, ki jih zanima možnost perspektivne raziskovalne in akademske kariere na Univerzi v Novi Gorici. Ponujamo delo v dinamičnem raziskovalnem okolju, podprtem z najmodernejšo raziskovalno opremo ter z izrazito vpetostjo v mednarodni raziskovalni prostor.

Delo se bo izvajalo v okviru Laboratorija za raziskave materialov. Izbrani kandidat bo skladno z izvolitvijo prevzel tudi pedagoške obveznosti s področja kemije na enem ali več študijskih programih univerze. Deloval bo na področju reaktorske tehnike za klorove tehnologije.

Pogoji za prijavo: * doktorat znanosti s področja kemije, fizike ali znanosti o materialih, * znanje in izkušnje z eksperimentalnim delom na področju funkcijskih materialov in analiznih spektroskopskih metod.

Predviden začetek dela je 1. 10. 2021. Delovno razmerje bomo sklenili za polni delovni čas, za določen čas enega leta in z možnostjo podaljšanja.

Obvezne priloge k prijavi: * življenjepis z dokazili o izobrazbi, * opis dosedanjih delovnih izkušenj, * znanstvena in strokovna bibliografija.

Prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev sprejemamo v e-obliki do 16. 9. 2021 na e-naslov tea.stibilj.nemec@ung.si.
Prijava naj bo poslana kot ena sama PDF priponka k e-sporočilu.

Priponke

Kontakt

Tea Stibilj Nemec
telefon: 05 6205 822
e-pošta: tea.stibilj.nemec@ung.si