Prva poletna šola konzorcija REGINNA 4.0: Usposabljanje s področja globoke tehnologije in njenega vpliva na podjetništvo in inovacije

Datum objave: 14. 6. 2023
Dogodki
ponedeljek
3
julij
Ura:
09.00
Do:
14. julij, 19.00
Lokacija:
Nova Gorica

Vabimo vas na prvo poletno šolo konzorcija REGINNA 4.0: Usposabljanje s področja globoke tehnologije in njenega vpliva na podjetništvo in inovacije, ki bo nadarjenim posameznikom ponudila usposabljanje na področjih nanotehnologije in industrije 4.0.

Prva poletna šola konzorcija REGINNA 4.0: Usposabljanje s področja globoke tehnologije in njenega vpliva na podjetništvo in inovacije

Na dogodku bodo študentje, akademiki, predstavniki podjetij, javnih ustanov in nevladnih organizacij preučevali inovacije, razvoj podjetij in prenos idej iz laboratorijev na trg. Poletna šola bo pokrivala različne tematike s področij nanotehnologije in industrije 4.0, s poudarkom na inovacijah in podjetništvu. Potekala bo v sklopu dejavnosti Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo (European Institute of Innovation & Technology – EIT).

Poletna šola se bo izvajala v hibridni obliki.

Udeleženci bodo za uspešno udeležbo na konferenci pridobili potrdilo EIT, ki ga bodo lahko uveljavili kot 3 kreditne točke v na svojem dodiplomskem ali magistrskem študijskem programu.

Spletna stran poletne šole, na kateri najdete tudi program in prijavnico: https://indico.ung.si/event/14/overview

Prijava in sodelovanje na konferenci sta brezplačna.

Kandidati_ke, ki se želijo poletne šole udeležiti osebno, lahko zaprosijo za pokritje stroškov nastanitve (omejeno število, zato prosimo za čimprejšnjo prijavo). Število udeležencev preko spleta ni omejeno.

Organizatorji: Univerza v Novi Gorici, Slovenija; Univerza v Vidmu, Italja; Univerza v Leónu, Španija; Prekarpartska narodna univerza Vasyl Stefanyk, Ukrajina.

Termin in lokacija: 3.–14. julij 2023; hibridna izvedba

Kraj poteka: MIC, Medpodjetniški izobraževalni center, Cankarjeva ul. 8a, 5000 Nova Gorica

in preko spleta

-> VEČ

Kontakt:
reginna4.0-info@ung.si