Znanstveni sodelavec s področja nevrobiologije

Datum objave: 22. 1. 2018
Zaposlitev zunanji

Univerza v Novi Gorici objavlja prosto delovno mesto znanstvenega sodelavca s področja nevrobiologije.
Rok za prijavo: do 9. 2. 2018

Od kandidatov pričakujemo: * da imajo doktorat znanosti s področja, * da imajo znanje in izkušnje s področja nevrobiologije, * samostojno obvladovanje raziskovane problematike, * sposobnost samostojnega dela, * znanje angleškega jezika na stopnji C1.

Izbrani kandidat bo neposredno vključen v projekt MEMORI-Net: Interreg SLO-ITA.

Raziskovalno delo sodelavca na projektu bo zajemalo: * določitev novih skupnih klinično standardiziranih protokolov za rehabilitacijo bolnikov s kapjo, s poudarkom na analizi genetskih in biokemičnih biomarkerjev.

Z izbranim kandidatom/kandidatko bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi za 20% delovni čas ( 8 ur / teden) in določen čas do zaključka trajanja projekta, to je do 1.4.2019.

Prijavi morajo kandidati/kandidatke priložiti: * življenjepis, * dokazila o izobrazbi, * znanstveno in strokovno bibliografijo, * motivacijsko pismo z opisom raziskovalnih interesov, * kontaktne podatke treh oseb za pridobitev priporočil.

Pisne prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev naj kandidati/kandidatke pošljejo v elektronski obliki na naslov : Univerza v Novi Gorici, Vipavska cesta 13, 5000 Nova Gorica.
Prijava naj bo oblikovno ena sama priponka v PDF formatu.

Priponke

Kontakt

Tea Stibilj Nemec
telefon: 05 620 58 22
e-pošta: tea.stibilj.nemec@ung.si