Podoktorski sodelavec s področja kemijske tehnologije (m/ž)

Datum objave: 25. 11. 2020
Zaposlitev zunanji

Univerza v Novi Gorici objavlja prosto delovno mesto podoktorskega sodelavca s področja kemijske tehnologije.
Rok za prijavo: do 5. 1. 2021

K sodelovanju vabimo kandidate, ki jih zanima možnost perspektivne raziskovalne in akademske kariere na Univerzi v Novi Gorici. Ponujamo delo v dinamičnem raziskovalnem okolju, podprtem z najmodernejšo raziskovalno opremo ter z izrazito vpetostjo v mednarodni raziskovalni prostor.

Delo se bo izvajalo v okviru Laboratorija za raziskave materialov.
Izbrani kandidat bo skladno z izvolitvijo prevzel tudi pedagoške obveznosti s področja kemije na enem ali več študijskih programih univerze. Deloval bo na področju reaktorske tehnike za klorove tehnologije.

Pogoji za prijavo: * doktorat znanosti s področja kemije, kemijske tehnologije, kemijskega inženirstva ali sorodnih ved, * znanje in izkušnje z eksperimentalnim delom na področju reakcijske tehnike, procesnega inženirstva in modeliranja, analizne, anorganske kemije in znanosti o materialih, * odlično znanje slovenskega in angleškega jezika.

Predviden začetek dela je 1. 4. 2021. Delovno razmerje bomo sklenili za polni delovni čas, za določen čas enega leta in z možnostjo podaljšanja.

Obvezne priloge k prijavi: * življenjepis z dokazili o izobrazbi, * opis dosedanjih delovnih izkušenj, * znanstvena in strokovna bibliografija.

Prijave sprejemamo v elektronski obliki na e-naslov tea.stibilj.nemec@ung.si do vključno 5.1.2021.
Prijava naj bo poslana kot ena sama priponka e-sporočila v PDF formatu.

Kontakt za dodatne informacije: tel. 05 620 85 22 ali e-naslov za prijavo.

Priponke

Kontakt

Tea Stibilj Nemec
telefon: 05 6205 822
e-pošta: tea.stibilj.nemec@ung.si