Študentke in študenti Univerze v Novi Gorici na Meduniverzitetnem športnem tekmovanju osvojili kar tri pokale

Datum objave: 11. 12. 2023
Novice

Danes je rektor Univerze v Novi Gorici sprejel in osebno čestital študentkam in študentom Univerze v Novi Gorici, ki so na Meduniverzitetnem športnem tekmovanju dosegli izjemen uspeh.

Študentke in študenti Univerze v Novi Gorici na Meduniverzitetnem športnem tekmovanju osvojili kar tri pokale

Meduniverzitetno športno tekmovanje, ki so se ga udeležile ekipe različnih slovenskih univerz, je v organizaciji Študentskega sveta Univerze v Mariboru potekalo 30. novembra 2023 v Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja.

Študentke in študenti Univerze v Novi Gorici so tekmovali v treh disciplinah, in sicer košarka moški, kjer so dosegli drugo mesto, ter odbojka ženske in nogomet moški, kjer so dosegli tretje mesto.

Moško košarkarsko ekipo so zastopali: Andrej Markov, Lazar Dugalić, Boban Trajkovski, Luka Ivanovski, Ervin Huskanović, Ajdin Mujezinović, Stojan Gjorgiev, Matija Valant in Filip Kosmač.

Žensko odbojkarsko ekipo so zastopale: Marija Nešović, Ena Djurić, Anja Stanojević, Natalija Zlatanova, Zoja Rokavec, Jovana Mijajlović, Magdalina Mihajlovska in Anastasija Stoilkovska.

Moško nogometno ekipo so zastopali: Ibrahim Mujezinović, Ervin Huskanović, Stojan Gjorgiev, Filip Cvijović, Bogdan Cvijović, Nik Preradović, Bogdan Petrović in Roman Paxyutkin.

»Tekmovanje smo letos organizirali prvič, vendar si želimo, da postane stalnica na študentskem koledarju. Dogodek namreč ni bil le priložnost za tekmovanje, temveč tudi za druženje, mreženje in krepitev prijateljstev med študenti različnih univerz,« so povedali članice in člani Študentskega sveta Univerze v Mariboru.

Iskrene čestitke!

Moška košarkarska ekipa.
Ženska odbojkarska ekipa.
Moška nogometna ekipa.