Alumni klub danes

Leta 2012 je Univerza prevzela delovanje Alumni kluba pod svoje okrilje. Zavedamo se, da so uspešni alumni Univerze v Novi Gorici najboljši promotorji naših študijskih programov. Univerza alumnom stoji ob strani in jim nudi podporo ter informacije pri gradnji njihovih kariernih poti.

Član Alumni kluba postane vsak, ki je zaključil dodiplomski ali podiplomski študijski program na Univerzi v Novi Gorici.

Delovanje v klubu je prostovoljno in popolnoma neobvezujoče, je pa prijetno in mnogokrat zelo koristno. Kdor si želi aktivnejšega sodelovanja, se lahko kadarkoli aktivno vključi v delovanje. Dobrodošel je čisto vsak diplomant Univerze v Novi Gorici.

Aktivnosti in vodila Alumni kluba Univerze v Novi Gorici ostajajo enake. Alumni klub ostaja pomembna vezna točka med diplomanti in Univerzo. Izvajamo različne aktivnosti za povečanje povezanosti Univerze z alumni in mreženja med alumni.

Alumne informiramo o dogajanju na Univerzi, fakultetah in akademiji. Alumni se po različnih poteh vračajo nazaj na Univerzo. Naj naštejemo le najpogostejše oblike sodelovanja; udeležujejo se letnih dogodkov na Univerzi, znanstvenih večerov, seminarjev, predavanj in delavnic na temo zaposlovanja, sodelujejo na okroglih mizah in pri promociji Univerze, udeležujejo se Alumni srečanj, ter še mnogo več.

Možnosti sodelovanja po končanem študiju

Kontakt

Alumni klub Univerze v Novi Gorici
Glavni trg 8
5271 Vipava

Nives Štefančič
T: 05 62 05 813
E: alumni.klub@ung.si