Univerza v Novi Gorici se bo predstavila na sejmu izobraževanja in poklicev

Datum objave: 11. 1. 2021
Dogodki

Obiščite nas na naših virtualnih stojnicah letošnjega največjega sejma izobraževanja in poklicev, na 13. e-Informativi 2021.

Univerza v Novi Gorici se bo predstavila na sejmu izobraževanja in poklicev

Dogodek bo potekal v petek in soboto, 22. in 23. januarja 2021, od 9. do 18. ure na https://www.informativa.si.

Univerza v Novi Gorici se bo predstavila s študijskimi programi prve, druge in tretje stopnje. Predstavile se bodo Fakulteta za znanosti o okolju, Poslovno-tehniška fakulteta, Fakulteta za naravoslovje, Fakulteta za humanistiko, Fakulteta za vinogradništvo in vinarstvo, Akademija umetnosti in Fakulteta za podiplomski študij. Vsi, ki izbirate svoj študij, ste lepo vabljeni na naš virtualni razstavni prostor, kjer vam bomo predstavili možnosti študija na Univerzi v Novi Gorici. Izkušnje boste lahko izmenjali tudi z našimi študenti ali se s predstavniki kariernega centra pogovorili o možnostih zaposlitve.

Na naših e-stojnicah vam bomo študenti in zaposleni predstavili študijske programe, prednosti študija in njegove posebnosti, možnosti bivanja, študentske izmenjave, prilagojene oblike študija za študente športnike ter vse ostale, s študijem povezane dejavnosti. Prav tako si boste lahko ogledali kratke predstavitvene filme in fotogalerije življenja in študija pri nas.

Ponudili vam bomo zanimive webinarje, ki bodo potekali v živo, ogledali pa si boste lahko tudi poskuse in utrinke iz praktičnega dela. Z našimi sodelavci in študenti boste lahko poklepetali preko vzporednih klepetalnic.

S sodelavci in študenti Okolja se boste lahko preskusili v poznavanju tujerodnih invazivnih rastlin in živali ali pa bentoških nevretenčarjih, sodelavci Fakultete za narovoslovje vam ponujajo obisk Znanstvenega kotička, predstavniki Fakultete za vinogradništvo in vinarstvo so vam pripravili kviz “Kaj je to enologija?”, Poslovno-tehniška fakulteta pa se bo z vami družila ob predavanju "Gospodarski inženirji in trajnostni razvoj”. Čaka pa vas tudi Delavnica pisanja poezije v živo Fakultete za humanistiko ter pester program filmov in animacij v dveh delih Akademije umetnosti.

Vse to in še mnogo več – pričakujemo vas!

Vabljeni na e-Informativo 2021!

Priponke

Kontakt

Andreja Leban
Stiki z javnostmi
T: 05 62 05 827
E: andreja.leban@ung.si