Bi radi uspešno doštudirali, čeprav zaradi športne kariere, službenih ali drugih okoliščin ne morete redno obiskovati predavanj? Izkoristite možnosti e-učenja in posnetih predavanj na UNG! O podrobnostih v vašem konkretnem primeru se pogovorite na izbrani fakulteti UNG.

Študij in e-UNG

Z vključevanjem e-učenja v izobraževalni proces omogočamo našim študentom sodoben, s posnetimi materiali podprt in bolj fleksibilen študij.
Z odprtimi izobraževalnimi vsebinami pa povečujemo dostopnost znanja tudi za vse druge, ki jih zanimajo področja študija in raziskav Univerze v Novi Gorici.

Vsi študijski programi na Univerzi v Novi Gorici imajo možnost spletnih učilnic v sistemu Moodle, ki se uporabljajo v kombinaciji s klasičnim poučevanjem. Na voljo so naslednje možnosti:

Vstop v e-UNG sistem

Informacije o možnosti opravljanja posameznih predmetov na daljavo dobite na fakultetah oziroma šolah.

Odprto e-učenje

ODPRTO IZOBRAŽEVANJE ZA BOLJŠI SVETRAZPIS ZA RAZVIJALCE IN MENTORJE

Univerza v Novi Gorici (UNG) in UNESCO katedra o odprtih tehnologijah za OER in odprto učenje na Institutu Jožef Stefan (JSI) objavljata nov razpis mednarodnega spletnega programa mentorstva z naslovom Odprto izobraževanje za boljši svet. Program bo potekal od 7. januarja do 5. julija 2019. Kandidati s konkretnimi idejami o odprtih tečajih e-učenja, usklajeni s Cilji trajnostnega razvoja (SDGs) so vabljeni, da se prijavijo do 6. januarja 2019. Izbrali bomo do petdeset (50) kandidatov, ki bodo svoj odprti izobraževalni vir ustvarili s pomočjo mednarodnih mentorjev.

Na priloženih slikah je nekaj utrinkov z zaključnega srečanja lanske izvedbe programa, na katerem je sodelovalo več kot 50 udeležencev iz 17 držav.

Povezava do prijavnice in več o projektu – http://unesco.ijs.si/project/open-education-for-a-better-world/Fizika in astrofizika

Gospodarski inženiring

Humanistika

Okolje

Umetnost

Vinarstvo in vinogradništvo

Povezave

Copyright © UNG
Unless otherwise noted, all content is released under the
Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0