Slovesni podelitvi diplom, magistrskih diplom, priznanj alumnus primus in alumnus optimus ter promociji doktorjev znanosti

Datum objave: 6. 11. 2015
Novice

V sredo, 4. novembra in v četrtek, 5. novembra 2015, sta v dvorcu Lanthieri v Vipavi potekali slovesni podelitvi diplom, magistrskih diplom, priznanj alumnus primus in alumnus optimus ter promociji doktorjev znanosti Univerze v Novi Gorici.

Rektor, prorektorja in dekani Univerze v Novi Gorici. Foto: Miha Godec
Rektor, prorektorja in dekani Univerze v Novi Gorici. Foto: Miha Godec

Na Poslovno-tehniški fakulteti je diplomsko listino prejelo osem diplomanti, na Fakulteti za znanosti o okolju deset diplomantov, na Fakulteti za humanistiko devet diplomantov, dva diplomanta na Visoki šoli za umetnost in Visoki šoli za vinogradništvo in vinarstvo ter en diplomant na Fakulteti za aplikativno naravoslovje. Listino o zaključku študija je prejelo tudi šest magistrov. Poleg tega je rektor Univerze v Novi Gorici, prof. dr. Danilo Zavrtanik promoviral pet novih doktorje znanosti Fakultete za podiplomski študij na študijskih programih Znanosti o okolju (tretja stopnja), Molekularna genetika in biotehnologija (tretja stopnja) in Krasoslovje (tretja stopnja) ter podelil priznanja alumnus primus in alumnus optimus.

Vsem novim diplomantom, magistrom, prejemnikom priznanj in doktorjem znanosti iskreno čestitamo in jim želimo uspešno uresničevanje novih ciljev.

Andreja Leban, Stiki z javnostmi

Priponke

Novi diplomanti, magistri in doktorji znanosti, 4. november 2015. Foto: Miha Godec
Novi diplomanti, magistri in doktorji znanosti, 5. november 2015. Foto: Miha Godec