Asistent s področja eksperimentalnega jezikoslovja/ psihologije/ kognitivnih znanosti

Datum objave: 26. 2. 2018
Zaposlitev zunanji

Univerza v Novi Gorici objavlja prosto delovno mesto asistenta s področja eksperimentalnega jezikoslovja/ psihologije/ kognitivnih znanosti.

Rok za prijavo: 19. 3. 2018

Center za kognitivne znanosti Univerze v Novi Gorici (http://ung.si/ckzj/) vabi zainteresirane k oddaji prijave za 9-mesečno zaposlitev raziskovalca na področju eksperimentalnega jezikoslovja / psihologije / kognitivnih znanosti na delovnem mestu: asistent (m / ž).

Od prijaviteljev pričakujemo * minimalno diplomo druge stopnje/‘bolonjski magisterij’; doktorat znanosti je prednost, * dobro podlago in izkazane izkušnje v eksperimentalnem jezikoslovju, psihologiji ali eksperimentalni kognitivni znanosti, * sposobnost za samostojno delo, kot tudi sposobnost za delo v ekipi in prevzemanje aktivne vloge pri snovanju, organiziranju in izvajanju vedenjskih eksperimentov, * znanje slovenščine na ravni rojenega govorca, * znanje angleščine, * opravljanje majhnega obsega poučevanja (v primeru potrebe na tekočih študijskih programih univerze).

Kandidati naj ob prijavi predložijo naslednje dokumente v elektronski različici: * kratek CV in bibliografijo * kratko predstavitev raziskovalnih izkušenj * kopijo ene kandidatove reprezentativne objave (ali magistrske naloge) * dve priporočilni pismi (poslani neposredno s strani poročevalcev)

Izbrani kandidat bo zaposlen za polni delovni čas s trajanjem do 31. 12. 2018. Predviden nastop dela je 1. april 2018.

Center za kognitivne znanosti jezika je lociran v Novi Gorici v prostorih Univerze v Novi Gorici. Razpolaga z eksperimentalnim laboratorijem z moderno opremo za sledenje očesnih premikov.

Vse gradivo naj kandidati in priporočevalca pošljejo na naslov tea.stibilj.nemec@ung.si z oznako 'CKZJ – raziskovalec' v polju 'zadeva'.
Za dodatne informacije lahko pišete na rok.zaucer@ung.si.

Priponke

Kontakt

Tea Stibilj Nemec
telefon: 05 620 58 22
e-pošta: tea.stibilj.nemec@ung.si