Vabilo na delavnico »NA POTI DO (PRAVE) ZAPOSLITVE«

Datum objave: 17. 5. 2011
Dogodki

Karierni center Univerze v Novi Gorici vabi na delavnico z naslovom »NA POTI DO (PRAVE) ZAPOSLITVE«.

Že veš, kako se boš lotil/a enega izmed najtrših orehov, ki te čakajo po zaključku študija – iskanja zaposlitve? Na Univerzi v Novi Gorici je bil ustanovljen Karierni center, ki je namenjen predvsem temu, da študentom in diplomantom nudi podporo na poti do zaposlitve. Če želite podporo pri karierni orientaciji, odkrivanju lastnih poklicnih interesov, načrtovanju karierne poti, se lahko oglasite v pisarni Kariernega centa UNG, kjer vas pričakuje karierna svetovalka mag. Jasmina Jakomin. Dogovorite se lahko za individualna svetovanja, informiranje o študijskih programih in poklicih oziroma se udeležite delavnic, ki vam bodo pomagale na poti do zaposlitve in še veliko več....

V maju in juniju bo v sklopu aktivnosti Kariernega centra UNG potekala delavnica z naslovom »Na poti do (prave) zaposlitve«. Delavnica je namenjena študentom vseh študijskih smeri in letnikov ter diplomantom, ki razmišljate, kako nadaljevati karierno pot po zaključenem študiju oziroma kako dobiti prave zaposlitvene priložnosti že med študijem. Vsi se zavedamo, da je pot do zaposlitve težka, a s pravim pristopom, načrtovanjem in dovoljšnjo mero truda, lahko izboljšamo svoje možnosti. Predvsem je pomembno, da se načrtovanja kariere lotimo dovolj zgodaj in ne čakamo na dan, ko imamo v roki diplomo.

Cilj delavnice »Na poti do (prave) zaposlitve« je raziskati svoje osebne potenciale ter odkriti poti kako lahko svoje potenciale izkoristimo pri načrtovanju lastne kariere. Skupaj s predavateljico, mag. Alenko Stanič, bomo pregledali stanje in trende na trgu delovne sile pri nas, pregledali različne načine iskanja zaposlitve, izdelali osebno SWOT analizo, pregledali primer dobrega življenjepisa, se pripravili na zaposlitveni razgovor ter se naučili, kako pravilno komunicirati z delodajalci. Predavateljica mag. Alenka Stanič je izkušena svetovalka za kadrovsko področje in specialistka za iskanje in izbor kadrov.

Delavnice bodo potekale v prostorih Univerze:

  • v Novi Gorici: ponedeljek, 23.5.2011 ob 15h,
  • v Ajdovščini: petek, 3.6.2011 ob 9h,
  • v Ljubljani (Visoka šola za umetnost): 6.6.2011

Na delavnice se je potrebno predhodno prijaviti na e-naslovu: karierni.center@ung.si

Vabljeni!

Priponke

Kontakt

Mag. Jasmina Jakomin
Karierni center UNG
Vipavska 13, Nova Gorica
Tel: 05 33 15 362
E-pošta: karierni.center@ung.si