Slovesni podelitvi diplom, magistrskih diplom in promociji doktorjev znanosti

Datum objave: 7. 11. 2014
Novice

V sredo, 5. novembra in v četrtek, 6. novembra 2014, sta v dvorcu Lanthieri v Vipavi potekali slovesni podelitvi diplom, magistrskih diplom in promociji doktorjev znanosti Univerze v Novi Gorici.

Rektor, prorektorja in dekani Univerze v Novi Gorici.
Rektor, prorektorja in dekani Univerze v Novi Gorici.

Na Poslovno-tehniški fakulteti je diplomsko listino prejelo 15 diplomantov, na Fakulteti za znanosti o okolju 10 diplomantov, na Fakulteti za humanistiko 3 diplomanti, na Fakulteti za aplikativno naravoslovje 2 diplomanta, na Visoki šoli za vinogradništvo 1 diplomant ter 4 diplomanti na Visoki šoli za umetnost. Listino o zaključku študija je prejelo tudi 7 magistrov. Poleg tega je rektor Univerze v Novi Gorici, prof. dr. Danilo Zavrtanik promoviral 17 novih doktorje znanosti Fakultete za podiplomski študij na študijskih programih Primerjalni študij idej in kultur (tretja stopnja), Interkulturni študiji – primerjalni študij idej in kultur, Molekularna genetika in biotehnologija (stopnja stopnja), Fizika (tretja stopnja), Znanosti o okolju, Znanosti o okolju (tretja stopnja) ter Krasoslovje (tretja stopnja).

Med prejemniki diplomskih listin smo posebej ponosni na tisočega diplomanta, ki je postal Tine Orel. Svoj študij je zaključil na dodiplomskem študijskem programu Gospodarski inženiring Poslovno-tehniške fakultete.

Vsem novim diplomantom, magistrom in doktorjem iskreno čestitamo in jim želimo uspešno uresničevanje novih ciljev.

Andreja Leban, Stiki z javnostmi

Priponke

Novi diplomanti, magistri in doktorji, 5. november 2014.
Novi diplomanti, magistri in doktorji, 6. november 2014.